10 Mai 2013 publicat în Mami 6 share-uri

Se intampla uneori ca marile bucurii ale vietii sa nu vina singure, ci impreuna. Asa s-a intamplat si in cazul Dianei, o mamica extraordinara si Expert Garbo totodata.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Diana a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc

Diana Gamulescu - Expert Garbo

www.micolino.ro

Bucurie... la dublu

Cred ca orice femeie si orice familie asteapta cu bucurie si viseaza la clipa cand universal lor se va mari si noi membri vor intra in viata lor. Si este de inteles pentru a toti marturisim acelasi lucru dupa ce ni se intampla: ca viata noastra se schimba, timpul capata alte dimensiuni, bucuria alte conotatii, dorinta de a petrece mai mult timp in familie alte intelesuri. Dar imaginati-va ca acest lucru se intampla…la dublu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Aparent o sarcina confirmata…care evolueaza firesc si la momentul potrivit descoperi ca porti doua sufletele, nu doar unul. Ce simti? Cum vezi lucrurile? La ce te gandesti mai intai? Cred ca pe moment ti se pare ireal, apoi iti dai seama ca…undeva cuibarit in sufletul tau era aceasta dorinta sa fie 2 bebelusi odata, dar nu indrazneai sa visezi asa departe, apoi simti ca incepi sa plutesi. Ce griji? Ce preocupari cand porti doua minuni? Cred ca te gandesti mai degraba la reactiile celor dragi in ziua anuntului: a prietenilor, a rudelor, a colegilor. Adevarul este ca nimic nu se compara cu expresia de pe chipul celor care afla ca esti insarcinata… cu gemeni.

Chiar si necunoscutii privesc inca cu uimire o sarcina gemelara. Ce-i drept, fenomenul nasterii unor frati gemeni, altadata o raritate, este acum in crestere, astfel posibilitatea de a avea gemeni identici a ramas constanta la aproximativ o sarcina gemelara pentru 85 sarcini viabile. Sansa voastra de a avea gemeni identici este aceeasi indiferent de varsta, numar de sarcini anterioare, rasa, daca ati luat medicatie pentru fertilizare sau daca sunteti dumneavoastra insiva geaman.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Gemenii identici nu apar ca urmare a unei gene in familie si, de fapt, nu s-a descoperit inca motivul concret pentru care acestia se formeaza astfel.

Al doilea tip de gemeni- gemenii asemanatori- apare atunci cand mama produce mai mult de un ovul, iar aceste ovule sunt fecundate de spermatozoizi diferiti. Gemenii diferiti se identifica prin faptul ca acestia pot fi de acelasi sex sau de sex diferit. Apar cel mai probabil atunci cand exista gemeni in familia mamei sau in cazul in care mama a urmat un tratament de fertilizare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri