10 Mai 2013 publicat în Mami 6 share-uri

Se intampla uneori ca marile bucurii ale vietii sa nu vina singure, ci impreuna. Asa s-a intamplat si in cazul Dianei, o mamica extraordinara si Expert Garbo totodata.

Gemenii au individualitatea lor desi par a fi identici din toate punctele de vedere. Aflati ca majoritatea parintilor se lasa tentati de asemnarea izbitoare dintre acestia si ii trateaza ca pe un intreg, lucru foarte daunator in dezvoltarea gemenilor, dupa cum afirma specialistii. Eu m-am documentat in privinta cresterii, educatiei si dezvoltarii gemenilor si am ales sa va impartasesc cateva recomandari venite din partea psihologilor.

Acestia sustin ca parintii simt o satisfactie enorma cand ii imbraca la fel, ii inscrie la aceleasi tipuri de activitati insa acestea pot dauna spre adolescenta deoarece isi pierd din simtul identitatii, traiesc sentimentul confuziei si se simt putin dezorientati.

Specialistii ofera cateva sfaturi utile in a impiedica aparitia acestor sentimente si va incurajeaza sa actionati inca din primii ani de viata ai gemenilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Pentru ca au crescut amandoi in aceeasi burtica, pentru ca amandoi au aceeasi mama, este necesar sa le oferi acelasi ambient cu care au fost obisnuiti inca din viata intrauterina. Daca lucrurile se schimba si ii separi, acestia ar putea sa dezvolte teama de abandon (teama de a fi parasiti).

Asta se traduce simplu prin: nu-i numiti in fata mai multor persoane pe unul din ei ca fiind “artistul” in timp ce celalalt este “lenesul”, aceste etichetari nu fac altceva decat sa-i limiteze si sa le transmita un sentiment de neputinta.

Nu de putine ori observati pe strada gemeni care nunumai ca arata ca doua picaturi de apa dar mai sunt si imbracati la fel, astfel incat sunt un intreg. Acest lucru nu-I ajuta in dezvoltarea lor armonioasa, le limiteaza evolutia personalitatii pe viitor.

Ca parinti este foarte important sa-i vizualizati in mod individual si nu la comun, desi par identici, sunt totusi diferiti, cu nevoi diferite ce trebuie indeplinite in mod corespunzator.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri