29 Mai 2013 publicat în Mami 9 share-uri

Afla de ce e bine sa nu grabim copiii !

Traim intr-un "secol al vitezei" in care parca suntem mereu contra-cronometru si intr-o perpetua cursa ; de multe ori cadem in acest pacat al « presiunii » chiar fata de propriul nostru copil, incercand sa-l inscriem si pe el inca de la nastere intr-un fel de concurs fara premii si fara sens de genul : "cine sta singur in sezut cel mai repede/ cine e campion la « primii pasi", cine a renuntat primul la scutece. Insa tendinta aceasta de « a arde etape » cat mai repede nu este in folosul copiilor nostri, dimpotriva.


Cele mai frecvente greseli pe care le fac parintii si pe care nu le constientizeaza ca fiind greseli sunt: pusul copilului in sezut inainte de a fi capabil sa o faca singur, purtatul copiilor "atarnati" de manute si pusul la olita inainte ca ei sa detina controlul sfincterelor.
Afla de ce e bine sa nu grabim copiii !
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri