Alaptarea si avantajele ei

12:07, 29 Iulie 2013 publicat în Mami1 share-uri

Alaptarea reprezinta hranirea copilului direct de la san sau cu biberonul dupa extragerea laptelui cu ajutorul unei pompe. Alaptarea este utila mamei pentru refacerea dupa stresul sarcinii, travaliu si nastere, dar si pentru crearea unei legaturi afective cu copilul. Alaptarea este cea mai rapida si convenabila masura de a hrani copilul.

Mihaela Murgu este un talentat instructor de fitness si aerobic, fiind recunoscuta si in planul dansului. Mihaela si-a inceput cariera in fitness inca din 1997, iar de la 4 ani a inceput sa studieze baletul clasic si modern.

In prezent Mihaela Murgu lucreaza ca instructor la Body Shape by Mihaela Murgu, oferind totodata si sfaturi in domeniul nutritiei. Pe Mihaela o puteti gasi la sala, dar activeaza si ca antrenor personal ONLINE www.mihaelamurgu.com

Citeste si:
Lecție deschisă de astrologie: 10 lucruri pe care vrem să le știi...
Lecție deschisă de...

Mihaela Murgu-Fitness si Nutritie- Expert Garbo www.mihaelamurgu.com

Alaptarea reprezinta hranirea copilului direct de la san sau cu biberonul dupa extragerea laptelui cu ajutorul unei pompe. Laptele de mama este hrana ideala pentru copil, fiind cea mai completa si mai nutritiva sursa necesara copiilor pana la varsta de 6 luni.

Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

De asemenea, alaptarea reduce riscul copilului de a dezvolta diverse tipuri de infectii, astm bronsic, obezitate, hipertensiune arteriala, diabet zaharat sau dislipidemii.

Alaptarea este utila mamei pentru refacerea dupa stresul sarcinii, travaliu si nastere, dar si pentru crearea unei legaturi afective cu copilul. Alaptarea este cea mai rapida si convenabila masura de a hrani copilul.

Potrivit unor studii, alaptarea ar avea un efect protector impotriva cancerului de san.
Tinand cont de beneficiile aratate, toate tinerele mame ar avea dorinta de a alapta. Totusi, unele nu o pot face din variate motive, dar aceasta nu inseamna ca micutii lor nu sunt sanatosi. De-acum, laptele industrial destinat sugarilor este mai bine echilibrat din punct de vedere nutritional si asigura copiilor o crestere armonioasa.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri