16 August 2013 publicat în Mami 2 share-uri

Intoxicatiile sunt afectiuni intalnite frecvent la copii, acestea fiind cauzate de alimente sau apa contaminate cu bacterii, medicamente, substante toxice. Specialistul Kidz vine in ajutorul vostru cu cateva sfaturi utile despre cum puteti trata diversele tipuri de intoxicatii.

Intoxicatiile prin inhalare

In cazul intoxicatiilor prin inhalare – oxid de carbon de la o soba defecta, gaz metan, frictii cu alcool, atmosfera de fum de tigara, gaze de esapament, fum de la un incendiu, copilul va fi scos imediat la aer curat si, in caz de nevoie, i se va face respiratie gura la gura sau se va apela serviciul de urgente medicale.

Intoxicatiile prin contactul unei substante otravitoare cu pielea

In cazul in care copilul sufera o intoxicatie prin contactul unei substante otravitoare cu pielea, va fi imediat dezbracat si spalat cu dusul sau in cadita, cu apa calda si spuma de sapun. Specialistul Kidz recomanda sa i se administreze celui mic ceaiuri caldute bine indulcite, deoarece acestea favorizeaza diureza.

Iti recomandam si:

Set pentru luat masa 5 piese

Cana Easy Drink

Set castron cu capac+cana

Cana care nu se varsa

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Set 2 lingurite din plastic

Foto fetita la doctor@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri