23 August 2013 publicat în Mami 26 share-uri

Caruciorul este unul dintre elementele care nu trebuie sa lipseasca niciunui parinte odata cu venirea pe lume a micutului lor. De multe ori insa, alegerea unui carucior ridica multe probleme si parintii isi pun o multime de intrebari in ceea ce priveste achizitionarea unui carucior potrivit pentru copilul lor. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi utile despre criteriile de care trebuie sa tineti seama in alegerea caruciorului ideal.

Totodata, specialistul Kidz va recomanda sa cumparati un carucior prevazut cu plasa impotriva tantarilor, aparatoare de ploaie, umbrela sau copertina de soare, pentru a-i asigura celui mic tot confortul de care are nevoie.

• Capacitatea cosului de sub carucior

Cosul de sub carucior este spatiul unde veti depozita geanta cu lucrusoarele celui mic, scutecele si lucrurile dumneavoastra. Daca intentionati sa mergeti si la cumparaturi in timp ce il plimbati pe cel mic, atunci ar fi bine sa alegeti un carucior cu un cos mai incapator.

Va recomandam sa cititi si:

Practic: Cum alegi tetina bebelusului tau?

Practic: Cum alegi scaunul de masina pentru bebelusi?

Practic: Cum inveti copilul la olita?

Practic: Cum alegeti patutul pentru copil

10 obiecte deosebite de mobilier pentru camera copilului tau

Foto copil in carucior@Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum să alegi componente pentru baia ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri