30 August 2013 publicat în Mami 17 share-uri

Bona ideala, in viziunea oricarei mame, trebuie sa fie asemenea ei si sa se integreze in familie ca un adevarat membru. Procesul de recrutare a bonei este unul dificil si necesita timp si multa rabdare din partea voastra. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi si intrebari utile care sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita persoana pentru micutul vostru.

V-ati bucurat de timpul petrecut alaturi de micutul vostru, ati fost alaturi de el in cele mai importante momente, l-ati auzit gangurind si l-ati vazut incercand sa faca primii pasi, insa acum a venit timpul sa va intoarceti la serviciu.

Va puneti o multime de intrebari despre ce o sa faceti, in grija cui o sa il lasati pe cel mic, daca ar fi mai bine sa il inscrieti la o gradinita sau sa o faceti responsabila pe bunica de cresterea copilului si, pana la urma, ajungeti la concluzia ca cel mai bine ar fi sa angajati o bona.

Zis si facut, numai ca procesul de recrutare a bonei nu este deloc usor si necesita din partea voastra rabdare si timp, pana ce veti gasi persoana potrivita. Specialistul Kidz va recomanda sa incercati sa cautati o bona printre prieteni si cunoscuti, iar daca nu gasiti totusi pe nimeni, atunci apelati la o agentie de bone.

Bona este ca un membru al familiei, drept urmare trebuie sa indeplineasca un set de reguli si principii si, cel mai important, trebuie sa se ataseze de copil. Asa ca nu va grabiti in alegerea unei dadace, intervievati mai multe persoane si nu fiti zgarcite in intrebari. Ganditi-va ca, mai presus de toate, este vorba de copilul vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Crearea unui site web și rolul designului web în dezvoltarea afacerii online România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi si intrebari utile, care sa va ajute in procesul de recrutare si angajare a unei bone.

Foto mama si copilul@Shutterstock.com

Citeste si:

Cum sa alegi bona pentru copilul tau

DA sau NU pentru bona?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri