30 August 2013 publicat în Mami 17 share-uri

Bona ideala, in viziunea oricarei mame, trebuie sa fie asemenea ei si sa se integreze in familie ca un adevarat membru. Procesul de recrutare a bonei este unul dificil si necesita timp si multa rabdare din partea voastra. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi si intrebari utile care sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita persoana pentru micutul vostru.

Perioada de proba – Perioada de proba este factorul decisiv in angajarea bonei. Dupa ce v-ati hotarat asupra unei persoane, lasati-o sa petreaca intre 2 si 4 saptamani alaturi de micut, pentru a vedea atat cum se acomodeaza copilul, cat si pentru a observa comportamentul bonei fata de el.

Asigurati-va ca dadaca si micutul se inteleg, ca sunt pe aceeasi lungime de unda si, din cand in cand, la inceputul perioadei de proba, puteti face vizite neasteptate pentru a surprinde comportamentul bonei si al copilului.

Asadar, cautati o persoana care sa fie motivata in dorinta de a lucra cu copiii, care sa aiba un comportament si un limbaj adecvat fata de cel mic, care sa aiba prezenta de spirit, rezistenta la stres si care sa comunice in permanenta atat cu cel mic, cat si cu voi.

15 Intrebari pe care sa i le puneti bonei la interviu

Specialistul Kidz va sugereaza o serie de intrebari care sa va faciliteze procesul de angajare a unei bonei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum să alegi componente pentru baia ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

• De ce iti doresti sa fii bona?

• Ai mai lucrat inainte ca bona? Care este experienta ta profesionala?

• Ce te recomanda pentru postul de bona?

Foto@Depositphotos.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri