30 August 2013 publicat în Mami 17 share-uri

Bona ideala, in viziunea oricarei mame, trebuie sa fie asemenea ei si sa se integreze in familie ca un adevarat membru. Procesul de recrutare a bonei este unul dificil si necesita timp si multa rabdare din partea voastra. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi si intrebari utile care sa va ajute sa alegeti cea mai potrivita persoana pentru micutul vostru.

Daca doriti o persoana care sa va faca si menajul, atunci ar fi bine sa alegeti pe cineva mai in varsta care sa se descurce cu aceste aspecte, care sa ii ofere celui mic o alimentatie sanatoasa si corecta si care sa nu il neglijeze sub nicio forma doar pentru ca trebuie sters praful.

De asemenea, trebuie sa tineti cont si de varsta micutului vostru; daca acesta este prescolar sau scolar, specialistul Kidz va recomanda sa angajati o persoana bine pregatita, cu un comportament corect din punct de vedere social, care sa il invete pe copil bunele maniere, sa il ajute si sa il supravegheze in rezolvarea temelor, care sa il invete o limba straina si sa il stimuleze spre diverse activitati extrascolare.

Programul – Programul reprezinta un alt factor de care trebuie sa tineti cont in alegerea bonei. Luati in calcul cat timp lipsiti de acasa, daca lipsiti numai in timpul saptamanii sau si in weekenduri si noaptea si cat de dispusa este bona la un asemenea program.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Dadacele au, in general, un program de 8 – 10 ore pe zi, insa exista si situatii cu regim intern, in care bona sa locuiasca la voi acasa sau semi-intern, sa doarma la voi atunci cand este necesar.

Analizele la zi – Chiar daca ar putea parea deranjant, este imperios necesar sa verifici analizele medicale si psihologice ale bonei, pentru ca, pana la urma, ea este cea care se va ocupa de cresterea si educarea copilului.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri