14 Octombrie 2013 publicat în Mami 14 share-uri

Micul dejun reprezinta principala masa a zilei si, tocmai de aceea, trebuie sa fie foarte satios si plin de vitamine si minerale. Pentru ca micutul vostru sa aiba energia necesara de zi cu zi, noi v-am pregatit 5 retete delicioase de mic dejun si foarte usor de preparat.

Mod de preparare: Se amesteca cascavalul cu branza dulce, smantana, ciupercile si sarea si amestecul se intinde uniform pe feliile de paine sau pe bagheta taiata pe lung. Deasupra se presara cascavalul ras, apoi sandvisurile se pun la cuptorul preincalzit, unde se lasa 20 – 30 de minute. Sandvisurile se pot servi si cu rosii.

3. Sandvisuri cu crenvursti, cascaval si legume

Sandvisurile cu crenvursti, cascaval si legume vor fi, cu siguranta, pe placul prichindeilor vostri si vor incepe dimineata plini de energie si de voie buna.

Pentru a prepara sandvisurile cu cascaval, crenvursti si legume, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 bagheta, 2 crenvursti, 6 felii de rosii, 6 felii de ardei, 4 felii de cascaval, salata verde, mustar, sare.

Mod de preparare: Se fierb crenvurstii, se spala legumele si se taie, iar baghetele se taie in doua. Pe prima bagheta se asaza feliile de cascaval si se pun la microunde pentru 30 de secunde, apoi se scot si se pun deasupra feliile de rosii si ardei. Pe jumatatea cealalta a baghetei se asaza salata verde si crenvurstii unsi cu mustar. Se impreuneaza cele doua jumatati si se serveste sandvisul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Va recomandam sa cititi si:

5 Idei pentru un mic dejun energic

5 Retete delicioase de milk shake-uri

5 Retete rapide pe care le poti prepara in aceasta dimineata

Foto Sausage sandwich@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri