14 Octombrie 2013 publicat în Mami 14 share-uri

Micul dejun reprezinta principala masa a zilei si, tocmai de aceea, trebuie sa fie foarte satios si plin de vitamine si minerale. Pentru ca micutul vostru sa aiba energia necesara de zi cu zi, noi v-am pregatit 5 retete delicioase de mic dejun si foarte usor de preparat.

4. Pasta de ficatei

Pasta de ficatei nu numai ca este o gustare foarte sanatoasa si plina de fier, ci este si foarte gustoasa. Pentru a pregati pasta de ficatei, aveti nevoie de: 200 gr ficat de pasare, 1 ardei, o ceapa, o lingura de mustar, un castravete acru mic, ulei si sare.

Mod de preparare: Se spala ficateii si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Se curata ardeiul si ceapa, se taie marunt si se pun la innabusit intr-o tigaie cu ulei si apa pana se inmoaie, iar castravetele acru se curata de coaja. Se paseaza ficatul fiert, legumele innabusite si castravetele acru, apoi se adauga sare si mustar. Compozitia se omogenizeaza si se pune la rece, apoi se poate servi foarte bine pe paine prajita.

5. Iaurt cu vitamine, minerale, fructe si cereale

Iaurtul cu vitamine , minerale, fructe si cereale reprezinta cea mai simpla metoda de a-i oferi copilului un mic dejun sanatos si hranitor. Nu este bine sa ii cumparati celui mic din comert iaurturi cu fructe, deoarece aceastea sunt pline de aditivi alimentari, coloranti si zaharuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Cel mai bine ar fi sa cumparati iaurt simplu si sa il amestecati fie cu cereale si o lingurita de miere, fie cu fructe proaspete sau dulceata. In acest fel, copilul dumneavoastra se va bucura de o gustare delicioasa si sanatoasa care ii va oferi tot necesarul de energie.

Foto yoghurt@Shutterstock.com

V-ar mai putea interesa si:

5 Retete de incercat weekendul acesta

5 Idei pentru un mic dejun consistent

6 Idei sanatoase pentru micul dejun la copii

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri