14 Octombrie 2013 publicat în Mami 64 share-uri

Toate femeile isi iubesc podoaba capilara si nu mai stiu la ce tratamente sa recurga pentru a avea un par cat mai frumos. Iata, in continuare, cateva informatii esentiale pe care trebuie sa le stii despre parul tau!

Ca o consecinta, mai multi foliculi se gasesc acum in faza de cadere, aproximativ 25-35%. In plus fata de schimbarile hormonale, starea generala de sanatate, regimul alimentar si mediul inconjurator afecteaza starea parului si modul lui de crestere.

De aceea este foarte important sa intelegi cauzele pierderii si subtierii parului si sa identifici 3 factori importanti:

1. Mai putine fire de par
Modificarile din ciclul de crestere a parului din perioada sarcinii si dupa nastere reprezinta principalele motive pentru subtierea parului la proaspetele mamici.

2. Fire mai subtiri
Structura parului se schimba in timp. In timpul sarcinii diametrul parului se poate mari iar in momentul in care revine la dimensiunea initiala poate da nastere perceptiei de subtiere.

3. Scalp dezechilibrat
Dupa ce ai nascut, poate nu iti mai dedici atat de mult timp ingrijirii parului, ceea ce poate afecta in mod negativ aspectul general al parului si scalpului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

UN STUDIU INDEPENDENT ARATA CA MAJORITATEA PROASPETELOR MAMICI ISI DORESC PRODUSE DE INGRIJIRE CARE SA OFERE UN ASPECT MAI GROS, MAI BOGAT PARULUI.

Dr. Piraccini explica: “Un meniu de ingrijire dedicat care protejeaza si fortifica parul impotriva degradarii oferindu-i un aspect mai bogat si cu volum este cea mai buna idee pentru a obtine un efect maxim si a preveni caderea inutila a parului datorata ruperii mecanice a acestuia.”

Dr. Bohn, doctor obstetrician din SUA, ne-a povestit cat de tare s-a bucurat atunci cand a descoperit gama NIOXIN imediat dupa ce a nascut si s-a confruntat cu problema subtierii parului: “Cunosc mamici care au trait experienta neplacuta a subtierii parului dupa ce au nascut. Multe paciente imi spun ca aceasta constituie o ingrijorare destul de mare, iar eu nu i-am vazut adevarata amploare decat atunci cand mi s-a intamplat mie. Dupa ce am folosit NIOXIN parul meu a devenit mai bogat si mai des in numai 30 de zile.”

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Foto gravida par lung@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri