14 Octombrie 2013 publicat în Mami 64 share-uri

Toate femeile isi iubesc podoaba capilara si nu mai stiu la ce tratamente sa recurga pentru a avea un par cat mai frumos. Iata, in continuare, cateva informatii esentiale pe care trebuie sa le stii despre parul tau!

Creat de catre o proaspata mamica, NIOXIN este solutia la indemana oricui, fiind brandul professional nr. 1 recomandat de hairstilistii din SUA in lupta impotriva caderii si subtierii parului. Inspirat din ritualul skin-care, tratamentul ofera 6 sisteme personalizate create din 3 parti, curatare-optimizare-tratare.

Sistemul in 3 parti are efect complex:

1. Reduce pierderea firelor de par datorata ruperii

2. Ofera parului un aspect mai bogat

3. Intareşte structura firului de par

4. Ofera rezistenţa firului de par impotriva degradarii

5. Curaţa scalpul de reziduurile de sebum

TU SI COMUNITATEA NIOXIN

Echipa de experti si hairstilisti NIOXIN vin in ajutorul proaspetelor mamici din intreaga lume si le pun la dispozitie informatii pretioase si o gama de produse profesionale cu o lunga istorie şi expertiza in caderea parului, dedicate exclusiv saloanelor de coafura. Gama ofera soluţii de incredere pentru ca mamicile sa se bucure de un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Foto femeie la dus@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri