Probabil, înainte să rămâi însărcinată viziunea ta despre pătuțul bebelușului se limita la pătuțul tradițional din lemn cu zăbrele, însă odată pornită în căutarea patuțului pentru bebelușul ce urmează să va întregească familia, te-ai lovit de multitudinea de variante disponibile.

comunicat de presa

Pătuțul pentru bebeluș este unul dintre cele mai importante articole pe care le vei achzitiona pentru micuțul tău. Acest lucru se datorează faptului că pătuțul este locul unde bebelușul își va petrece marea majoritate a timpului în special în primele luni din viață. De pătuț vei avea nevoie încă din prima zi când te vei întoarce cu bebelușul din spital și îl vei folosi până pe la vârstă de doi sau trei ani. Așadar, nu lasă pe ultima sută de metri achiziționarea unui pătuț pentru bebe , ci documentează-te din timp despre ce varinate îți oferă piață țînând cont de nevoile și bugetul familiei voastre.

Clasificarea patuturilor pentru bebeluș

Probabil, înainte să rămâi însărcinată viziunea ta despre pătuțul bebelușului se limita la pătuțul tradițional din lemn cu zăbrele, însă odată pornită în căutarea patuțului pentru bebelușul ce urmează să va întregească familia, te-ai lovit de multitudinea de variante disponibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Așadar, înainte de a achiziționa un model este bine să te documentezi asupra tipurilor de pătuțuri ce se găsesc pe piață și a caracteristicilor acestora.

Cel mai popular model de pătuț rămâne patutul pentru bebeluși din lemn . Acesta poate fi regăsit în două variante de dimensiuni și anume 120x60 cm și 140x70 cm.

Patuțurile de lemn de pe piață sunt fabricate din materiale precum MDF, PAL sau lemn masiv. În funcție de materialul folosit și caracteristicilor modelului, prețul unui pătuț din lemn poate varia între 229 și 1400 lei.

Printre caracteristicile cele mai des întâlnite la patuțurile din lemn se numără somiera reglabilă pe înălțime și barele detașabile pentru una dintre laterale. Somiera reglabilă vă permite să așezați salteaua în primele luni mai sus, astfel încât să nu fie nevoie să te apleci de fiecare dată când vrei să îl iei pe bebe din pătuț. Odată însă cu trecerea timpului, când bebe devine mai mobil și vrea să se ridice în șezut, somiera trebuie lăsată la un nivel mai jos astfel încât să nu există nici un risc pentru accidente.

Cele mai încurajatoare citate despre succes Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

În ceea ce privește barele detașabile, acestea îi vor permite micuțului să intre și să iasă singur din pătuț atunci când este mai mare, astfel încât să nu existe riscul să își dorească să escaladeze pătuț pentru astfel de operațiuni.

Tot din lemn și din ce în ce mai populare printre părinți sunt patuțurile transformabile. Acestea, deși sunt mai scumpe, oferă avantajul că pot fi folosite o perioadă mai lungă de timp și înglobează în același timp mai multe produse în unul. Astfel, un pătuț transformabil este alcătuit de obicei dintr-un pătuț pentru bebeluș și o comodă de înfășat alăturată, care ulterior poate fi înlăturată și utilizată separat ca și noptieră. Odată înlăturată comodă de înfășat, pătuțul pentru bebeluș se transformă într-un pătuț pentru copii ce poate fi folosit până la vârstă de nouă, zece ani.

Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Pentru spațiile mai limitate sau pentru deplasări, foarte practic este un pătuț pliabil. Așa cum îi spune și numele, astfel de pătuțuri pot fi ușor pliate și depozitate în săculețul pentru transport în care vin ambalate. Toate patuțurile pliabile sunt prevăzute cu o salteluța la rândul ei pliabilă și au marele avantaj de a fi cele mai ieftine pătuțuri de pe piață. Cu tot cu salteluța inclusă, prețul unui pătuț pliant pentru bebeluș începe de la suma de 200 lei.

Cel mai nou tip de pătuț pentru bebeluș de pe piață este reprezentat de așa numitul pătuț co-sleeper. Acesta model de pătuț este confecționat fie din lemn fie din material textil și cadru metalic, și este prevăzut cu o laterală detașabila ce vă permite să atașați pătuțul bebelușului la patul d-voastră. Deși marea majoritate a patuțurilor de tip cosleeper sunt gândite  pentru a fi folosite până la șase luni fiind de mici dimensiuni, există pe piață și câteva excepții precum modelul Dreamy Plus de la Treppy.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Întrucât tipurile de pătuț pentru bebeluși sunt destul de diferite, fiecare venind cu avatanjele și dezavantajele sale, este recomandat să cântăreșți bine carateristicle care ți-ar fi cele mai folositoare ție. Odată ce ai stabilit de ce anume ai avea nevoie, calculează-ti un buget maxim și studiază oferta magazinelor online. Un magazin online cu o oferta variată de articole pentru bebeluși este Bebebliss. Aici vei găși nu doar o multitudine de pătuțuri de unde să alegi ci și consiliere consultanților de vânzări cu experiență, livrare rapidă și transport gratuit pentru marea majoritate a produselor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri