Aducerea pe lume a unui bebeluș va schimba radical dinamica relației dintre tine și partenerul tău, deoarece implică o experiență complet nouă și surprize pe toate planurile.

De aceea, este foarte important să lucrezi alături de partener la clădirea unei relații și mai puternice și la întemeierea unei familii de invidiat. Problemele nu pot fi evitate, dar trebuie să le transformi în lecții cu ajutorul cărora poți face primii pași spre noua ta viață. Iată câteva sfaturi și schimbări pe care le vei putea observa:

Comunicarea trebuie să fie clară

Perioada de după naștere poate fi foarte stresantă pentru ambii părinți, mai ales dacă ești la primul copil. Este important să realizezi că partenerul tău nu îți poate citi gândurile și nici tu pe ale lui, așa că trebuie să te asiguri că faci tot posibilul pentru a vă înțelege cât mai clar. Comunicarea trebuie să fie clară atât când vine vorba de sentimentele pe care le ai în viața de zi cu zi, cât și în ceea ce privește obligațiile pe care trebuie să le împarți cu partenerul tău.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Dacă ai nevoie de o pauză, de o îmbrățișare sau de o masă, fii deschisă cu partenerul tău. De asemenea, trebuie să îți împarți treaba de părinte și să nu consideri că doar felul tău de a face lucrurile este cel corect. Pentru a-ți fi mai ușor, apelează la un serviciu care îți oferă posibilitatea de a personaliza profilul bebelușului tău și de a cumpăra online cele mai potrivite produse, precum scutece bebelusi. În acest fel, vei avea mai mult timp să te bucuri de timpul petrecut alături de familia ta.

Planificarea trebuie să includă toate scenariile

Odată cu debutul pandemiei de Covid-19, întreaga lume a fost forțată să învețe să fie pregătită pentru cele mai negative scenarii. Dacă ai născut când noul coronavirus își făcuse deja drumul spre țara noastră, știi deja care sunt cele mai îngrijorătoare gânduri care îți pot trece prin cap. Viața de mamă te va învăța și mai multe despre dorința de a putea prezice viitorul, însă tot ce poți face este să te pregătești cât mai bine pentru orice situație neprevăzută.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Viața post-pandemie nu îți va permite să acționezi impulsiv pentru o perioadă lungă de timp, așa că planifică totul, de la alimentele de care vei avea nevoie pentru o săptămână, la momentele de relaxare alături de partenerul tău. Este important să îți continui obiceiurile alături de acesta, precum cinele romantice sau ieșirile în doi. În perioada marcată de starea de urgență poate fi mai greu să găsești un membru al familiei care să aibă grijă de bebe, însă discută măcar cu mama ta sau cu soacra, asta dacă acestea nu fac parte din categoria de vârstă sensibilă la noul coronavirus.

Intimitatea trebuie prețuită

Venirea primului copil îți poate da peste cap relația atât de tare încât vei uita de lucruri precum intimitatea și sexualitatea. Pentru a continua să te bucuri de echilibru și pe acest plan, oferă-ți timp să te obișnuiești cu viața de părinte, iar când ești pregătită, redescoperă pasiunea alături de partenerul tău. Chiar dacă la început nu vei reuși să ai parte de prea multă intimitate, trebuie să știi că perioada de adaptare nu ține la nesfârșit. Vei intra într-un ritm normal mai repede decât crezi, iar odată cu asta te vei putea bucura mai repede de viața sexuală. Ba mai mult, o nouă etapă în viața de cuplu poate aduce și o nouă abordare, mai îndrăzneață, iar redescoperirea plăcerii poate fi mai interesantă ca niciodată.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Echilibrul din viața de cuplu poate fi restabilit doar dacă atât tu, cât și partenerul tău depuneți un efort real. Noile experiențe te pot induce în eroare, îți pot provoca stres, însă viața alături de persoanele pe care le iubești cel mai mult este un drum în permanentă construcție. Fiecare zi te va învăța ceva nou, iar lecțiile trebuie aplicate în toate aspectele vieții tale personale și de familie.

Sursa foto: by Andrea Piacquadio from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri