3 Septembrie 2020 publicat în Mami 1 share-uri

În viața fiecărei femei, apariția unui copil este cel mai frumos ce poate fi. Pe partea opusă a monedei se află însă lipsa de timp, deoarece cel mic îți consumă marea majoritate a timpului. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm niciodată că pe lângă mame, mai suntem și femei, și pentru a arată bine trebuie să avem grijă de pielea noastră.

Pentru multe femei perioada postpartum este una destul de dificilă, pielea nu mai radiază ca în sarcină, iar la cele mai multe femei petele pigmentare dobândite în sarcină devin o bătaie de cap în plus. Tenul are de suferit din cauza oboselii și lipsei de somn, iar alăptarea vine la pachet cu lipsa nutrienților necesari pentru o piele radiantă. Mai jos îți propunem 3 pași importanți care trebuie să existe în rutina ta de îngrijire, pentru ca tenul tău să nu aibă de suferit.

Produsele de la Clinique sunt foarte eficiente, astfel încât utilizarea lor nu necesită eforturi exagerate, iar rezultatele vizibile nu se vor lăsa așteptate. Ai nevoie de cel puțin 3 produse pentru un ten frumos și desigur sănătos.

Curățarea

Este primul și cel mai important pas în rutina de îngrijire. Tenul necesită curățare chiar dacă nu folosești produse cosmetice. Poți alege o spumă sau un gel de curățare, acestea vor îndepărta impuritățile, precum praful sau excesul de sebum de pe ten. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilu.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Foto: Pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri