21 Septembrie 2020 publicat în Mami 3 share-uri

Cum lucrezi de acasa cand ai copii? Cu siguranta NU exista formula perfecta! Important este sa gasesti ceea ce vi se potriveste voua. In contextul pandemiei de COVID-19, multi sunt nevoiti sa lucreze de acasa. Acest lucru poate fi util si benefic, dar cand ai si copii, situatia se schimba putin. Daca unii parinti faceau asta si inainte sau au reusit sa se obisnuiasca, in alte cazuri situatia poate fi diferita.

Cand trebuie sa lucrezi de acasa si ai copii, programul zilnic sufera inevitabil unele modificari. Astfel, e esential sa stabilesti o rutina zilnica echilibrata, care sa functioneze atat pentru parinti, cat si pentru copii. Daca cel mic este la gradinita cu program prelungit, are o bona sau merge la scoala pana la pranz si eventual la after-school, situatia poate fi alta. Insa, daca lectiile se desfasoara tot de acasa, cu siguranta ai nevoie de un program adaptat.

8 Sfaturi utile cand lucrezi de acasa si ai copii

Cum lucrezi de acasa cand ai copii? E important sa construiti impreuna un program zilnic echilibrat, adaptat la nevoile voastre si ale celor mici. Iata 8 sfaturi utile:

1. Estimeaza orele zilnice de lucru la inceputul saptamanii

Cand lucrezi de acasa, analizeaza volumul de lucru la inceputul saptamanii si estimeaza cate ore de lucru vor fi necesare pentru a finaliza sarcinile. Foloseste acest numar pentru a afla cate ore vei avea nevoie in fiecare zi de lucru. Citește continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri