12 August 2021 publicat în Mami 1 share-uri

Alaptarea dupa implanturi mamare – afla daca este afectata alaptarea de implanturile mamare, daca implanturile sufera modificari in timpul sarcinii si recomandari utile.

Cum afecteaza sarcina implanturile mamare?

Sarcina si alaptarea pot modifica forma, dimensiunea si aspectul sanilor. In cazul femeilor cu implanturi mamare, aceste modificari pot ridica o serie de semne de intrebare: Voi putea sa alaptez daca am implanturi? Cum vor arata implanturile mele dupa sarcina si alaptare?

In sarcina, implanturile in sine vor fi bine – chiar si atunci cand tesutul mamar creste si se modifica odata cu nivelurile de progesteron si estrogen in timpul sarcinii. Sarcina va schimba deseori forma tesutului mamar, dar implanturile vor ramane la fel. Modificarile hormonale din timpul sarcinii afecteaza structura sanilor, dar nu au in general niciun efect asupra implantului. Presiunea cauzata de cresterea tesutului mamar este foarte putin probabil sa provoace ruperea implanturilor si schimbarea formei. Insa, modificarile tesutului mamar, la care se adauga cresterea in greutate in timpul sarcinii, pot uneori slabi tesutul mamar, deoarece sanii se extind, apoi se pot contracta. Asta poate duce la schimbarea formei uneori. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri