19 Noiembrie 2021 publicat în Mami 29 share-uri

Sarcina dupa avort – afla din urmatorul articol daca avortul afecteaza fertilitatea viitoare, care sunt riscurile, la cat timp dupa avort poti incerca sa ramai gravida din nou.

Efectele avortului asupra sarcinilor viitoare

Avortul spontan este definit ca pierderea unei sarcini inainte de saptamana 20 de gestatie. Cele mai multe avorturi spontane (75 – 80 %) apar in primele 12 saptamani de sarcina. Multe avorturi spontane sunt neraportate sau nu sunt recunoscute deoarece apar foarte devreme in sarcina, cand femeia nici nu stie ca este insarcinata.

Un avort spontan apare de obicei deoarece sarcina nu se dezvolta corespunzator. O alta cauza a avortului spontan poate fi faptul ca sarcina in curs de dezvoltare nu s-a implantat corect in mucoasa uterului.

Avortul – afecteaza fertilitatea viitoare?

Majoritatea problemelor care provoaca avortul spontan apar intamplator si nu este probabil sa se repete. Un avort spontan nu creste semnificativ riscul ca acelasi lucru sa se intample cu urmatoarea sarcina, atata timp cat nu a fost gasita o cauza specifica. Dupa un avort spontan, riscul de avort spontan la urmatoarea sarcina este pentru 1 din 5 femei. Daca ati avut 3 sau mai multe avorturi spontane, medicul va poate recomanda sa consultati un specialist in fertilitate. Citeste continuarea pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Sursa foto: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri