15 Decembrie 2022 publicat în Mami 13 share-uri

Un calculator sarcină poate fi un instrument util în viața unei viitoare mame, pentru a estima data la care ar trebui să vină pe lume bebelușul. De asemenea, măsurarea vârstei gestaționale o poate ajuta să obțină informații despre dezvoltarea intrauterină a copilului și despre etapele prin care trece organismul femeii pentru a se adapta schimbărilor și a susține noua viață din pântecul ei.

Dacă aștepți un copil, pe kid.ro găsești informații detaliate despre simptomele corespunzătoare fiecărui trimestru, luni și săptămâni de sarcină, despre alimentație, somn, dureri abdominale și călătorii în timpul acestei perioade pline de provocări fizice și emoționale, deopotrivă.

Cum se stabilește data nașterii bebelușului cu ajutorul unui calculator sarcină?

Numeroase site-uri conțin aplicații care te ajută să determini data nașterii prin simpla introducere a datei primei zile a ultimei menstruații. În funcție de această dată, un calculator de sarcina online îți poate indica momentul când va veni sorocul.

O versiune puțin mai complexă introduce în stabilirea rezultatului și variabila duratei ciclului menstrual. Femeile de vârstă reproductivă pot avea o durată a acestuia care variază de la 21 la 35 de zile. Pentru numai 10-15 % dintre ele, ciclul menstrual durează 28 de zile, așa cum ne informează manualele de anatomie. Un astfel de calculator poți găsi pe site-ul American Pregnancy Association. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Sursa foto articol: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri