Ne-am dorit dintotdeauna sa fim frumoase, iar dupa nastere ne dorim sa ne recapatam cat mai repede forma fizica si sa aratam cat mai bine.

Ne-am dorit dintotdeauna sa fim frumoase, iar dupa nastere ne dorim sa ne recapatam cat mai repede forma fizica si sa aratam cat mai bine.

Inarmeaza-te cu multa rabdare si vointa pentru ca nimic nu va fi usor, kilogramele in plus nu vor disparea peste noapte si nici tenul nu-si va relua stralucirea si supletea pe care le avea acum 9 luni doar asa....batand din palme.

1. Ai grija de tenul tau

In primul trimestru de sarcina datorita producerii de progesteron, glandele pielii secreta in exces sebuum si pot determina aparitia acneei.

Acneea nu trebuie tratata cu produse medicamentose, ci folosind creme special concepute pentru tenul gras, gelurile de curatare, lotiunile tonice si mastile de fata pe baza de argila. De asemenea, uleiul cu arbore de ceai s-a dovedit a fi benefic in tratarea petelor rosii si a cosurilor.

Pentru ingrijirea tenului recomandam: Lotiune peeling de regenerare pentru ten gras, de la Gigi; Gel de curatare Oxygen Power de la Nivea Visage; Gel de curatare Ivapur, marca Ivatherm.

2. Elimina petele

Variatiile hormonale din timpul sarcinii determina o acumulare de pigmenti care se manifesta ca pete cafenii ce apar pe fata (nas, frunte, obraji), gat, decolteu, mameloane. Dupa nastere, cand nivelul hormonilor revine la normal, petele tind sa dispara.

Daca nu toate petele au disparut, poti urma un tratament pe baza de acid folic si poti ingriji zonele respective cu creme saus seruri regeneratoare special concepute.

3. Estompeaza vergeturile

Majoritatea tinerelor mame se plang de urmele lasate asupra corpului lor de catre sarcina. Vergeturile sunt determinate de ruperea fibrelor elastice ale pielii din cauza cresterii rapide in greutate pe parcursul sarcinii. Acestea apar preponderent pe abdomen, sani, coapse.

Consuma lichide multe pentru a evita uscarea pielii si construieste-ti un regim alimentar echilibrat.

Poti ajuta la estomparea vergeturilor prin aplicarea de creme antivergeturi inens hidratante in zonele expuse riscului: Correcteur Vergetures, de la L`Oreal Paris; Crema de corp Cicaderm, un produs Ivatherm.

Iti recomandam sa citesti si articolul: Sarcina si vergeturile.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri