Ne-am dorit dintotdeauna sa fim frumoase, iar dupa nastere ne dorim sa ne recapatam cat mai repede forma fizica si sa aratam cat mai bine.
4. Incearca sa scapi de burtica

Fiecare femeie se confrunta dupa nastere cu burtica ramasa in urma. Pentru acest lucru nu este responsabil uterul, ci conditia proasta a musculaturii abdominale.

S-a dovedit ca femeile care aveau un abdomen cu tonus muscular bun in momentul instalarii sarcinii au “scapat” de burtica mult mai repede decat celelalte mame.

Se recomanda sa faci abdomene ori de cate ori ai ocazia pentru a-ti recapata treptat tonusul musculaturii. In cazul in care ai nascut prin cezariana, abdomenele pot fi dureroase si dificile.

Produsele cosmetice care contin ulei de masline, dar si alte lotiuni hidratante sunt benefice, deoarece acestea ajuta la inmuierea pielii si folosindu-le la masaj imbunatatesc circulatia sangelui: Lotiune pentru fermitate,de la The Body Shop; Elancyl specific abdomen plat.

5. Lupta cu celulita

Excesul de grasime si reginul alimentar inadecvat, atacul hormonal pe parcursul sarcinii si lipsa exercitiilor fizice determina aparitia celulitei.

Pentru a reusi in lupta cu celulita trebuie sa-ti schimbi alimentatia, bazandu-te mai mult pe fructe si legume, sa faci exercitii fizice si sa elimini toxinele.

Daca aceste lucruri nu sunt de ajuns, poti sa asociezi tratamente cosmetice cu creme anti-celulitice: crema de corp Resveratrox Anti-cellulite, de la Ivatherm; Crema pentru masaj anticelulitic Myriceline, marca Herbology; Buffy- crema anticelulitica, marca Lush.

6. Scapa de dungile de la nivelul abdomenului

Incepand cu luna a 4 a de sarcina isi poate face apritia o linie verticala (uneste ombilicul de zona pubiana) inchisa la culoare, localizata in jumatatea inferioara a abdomenului.

Pe masura inaintarii in sarcina, culoarea liniei devine din ce in ce mai inchisa si nu dispare complet imediat dupa nastere.

Aspectul inestetic al acestei dungi verticale pigmentate poate fi ameliorat cu ajutorul produselor cosmetice: Crema intensiv hidratanta Dove; Lapte de corp marca Garnier; Lapte de corp reparator, de la Garnier.

Folosind un regim alimentar echilibrat si sanatos, cu un program de exercitii fizice si avand ajutorul produselor cosmetice adecvate, iti vei recapata vitalitatea si energia, statusul psihic ti se va imbunatati si te vei simti din nou sexy si atragatoare.

Iti recomandam sa citesti si articolele:
Ai grija de sanii tai dupa nastere
Silueta dupa nastere

Un articol de Simona Prodanoiu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri