Chiar daca in calitate de mama casnica spui ca iubesti aceasta "meserie" si ca nicio cariera din lume nu ar putea inlocui satisfactia si bucuria oferita de slujba de mamica 24 de ore din 24, cateodata poti sa te simti singura, stresata si coplesita de treburile casei si poti chiar sa experimentezi stari depresive.
De asemenea, poti apela la filme sau desene animate pe care le poti viziona chiar impreuna cu copilul daca este mai maricel, savurand o racoritoare si niste popcorn.

Mentine-te in forma si fii frumoasa intotdeauna - despre adevaratele doamne poti citi pe www.garbo.ro.

Experimenteaza noi retete culinare- astfel iti vei incanta micutii si sotul cu mancaruri noi si delicioase. Iti recomandam urmatorul site de unde poti afla noi retete culinare: www.delly.ro.

Daca tot stai o perioada acasa, poti face mici modificari si poti redecora casa. Cele mai interesante sfaturi despre decoratiuni, casa si gradina le poti gasi pe www.condo.ro.

Daca nu ai timp sa calatoresti, o poti face virtual sau chiar sa-ti faci planuri pentru vacantele viitoare vizitand www.lazy.ro.

Unul dintre cele mai importante lucruri este sa pastrezi relatia cu prietenele. Poti chiar sa socializezi cu noi mamici pe care sa le cunosti atunci cand iti plimbi copilul in parc, cand il duci sa se joace la nisip sau in diferite alte circumstante, sau sa-ti faci prietene prin intermediul internetului.

Daca intentionezi ca la un moment dat sa te reintorci la lucru si sa-ti continui cariera, incearca sa fii la curent cu noutatile aparute din domeniul in care intentionezi sa lucrezi. Tine legatura cu fostii colegi de serviciu pentru ca nu se stie niciodata cand ai putea sa te intorci la lucru si seful sa aiba nevoie de cea mai buna pregatire din partea ta. Astfel te vei mentine activa si stimulata din punct de vedere intelectual.

Un articol de Simona Prodanoiu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri