Multe mamici se confrunta cu problema caderii parului dupa nastere, in conditiile in care in timpul sarcinii nici nu a fost vorba de aceasta problema! Iata ce scriu mamicile noastre pe forum in legatura cu acest subiect, dar mai ales ce sfaturi si remedii au gasit ele pentru ca parul sa nu mai cada!

Multe mamici se confrunta cu problema caderii parului dupa nastere, in conditiile in care in timpul sarcinii nici nu a fost vorba de aceasta problema! Iata ce scriu mamicile noastre pe forum in legatura cu acest subiect, dar mai ales ce sfaturi si remedii au gasit ele pentru ca parul sa nu mai cada!

danyelle005 a deschis discutia despre caderea parului, cerand o solutie pentru acest lucru:

“Fetelor eu am o problema: imi cade parul ceva de groza. Am nascut de 4 luni si de atunci imi cade parul foarte tare. In timpul sarcinii nu am avut aceasta problema. Aveti o solutie pentru asta?”

Raspunsurile celorlalte mamici nu au intarziat sa apara. Iata ce ne recomanda sweet_bebitza:

“ Buna, aceeasi problema am avut-o si eu. La un moment dat imi cadea parul cu suvitele, de multe ori nu ma spalam pe cap pentru ca mi-era teama sa nu raman cheala; toti doctorii la care am fost au spus ca e ceva normal si sa nu imi fac griji ca o sa treaca... dar cu cat trecea mai mult timp cu atat imi cadea mai mult. Am incercat mai multe tratamente pentru par, dar unul singur a fost cu adevart bun, de la plafar, e cu petrol, ulei de ricin si cateva vitamine, se aplica de doua- trei ori pe saptamana si se lasa cateva ore pe par. Nu are cel mai grozav miros, dar macar si-a facut efectul.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

chira s-a confruntat si ea cu aceasta problema, dar nu a facut nimic deosebit, ea doar a avut rabdare sa treaca timpul pentru ca organismul sa revina la normal:

“ Si eu am avut aceeasi problema dupa nastere, si la fel, in timpul sarcinii nu-mi cadea aproape deloc. Acum , la 9 luni de la nastere, nu-mi mai cade asa rau, "in limita bunului simt" sa zic asa. In august , cand am fost la coafor (eu nascusem in mai), tipul care m-a coafat, a vazut cat de rau imi cade parul, si mi-a spus ca este ceva normal dupa nastere, au loc niste dereglari in organism… si ca asta ar fi motivul (tipul este un stilist foarte bun, lucreaza la unul dintre saloanele de fite din Bucuresti, stie multe chestii depre par si in plus o are si pe sora lui , care fusese in aceeasi situatie dupa nastere). Urmatoarea data, in septembrie, mi-a spus ca deja parul se regenereaza, isi revine, lucru care il vedeam si eu, dar eu vedeam numai in fata la breton. Deci, ai rabdare ca iti vei reveni. Poti sa incerci si ce a spus sweet, ca nu cred ca are ce sa-ti faca rau. Eu nu am folosit nimic, doar cate o masca la coafor, dar asta 2 luni, ca nu am timp sa merg mai des.”

S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri