Silueta perfecta este ca un vis ce-i drept un vis frumos dar cam greu de realizat pentru oricare dintre noi. Dar daca intr-adevar iti doresti acest lucru, se poate. In ultima vreme a aparut o noua metoda de a elimina kilogramele in plus si celulita, aquagym, metoda care s-a dovedit foarte eficienta.

Ca si femeie insarcinata, daca inoti, arzi calorii, te simti mai energica, dormi si te odihnesti mult mai bine, te obisnuiesti mai usor cu schimbarile fizice si psihice care au loc in timpul sarcinii.

Exista dezavantaje?

Desi exista putine dezavantaje, acestea nu sunt de ignorat. Din cauza faptului ca este necesara o piscina dotata corespunzator, clasele de aquagym pot fi destul de costisitoare. In plus, exista putine centre unde aerobicul in apa se practica. Dar, cand te gandesti la sanatate, frumusete si o forma fizica excelenta, parca totul devine mai usor.

Cu multa vointa si ambitie vei vedea ca in cateva luni de aquagym rezultatele nu vor intarzia sa apara si toate prietenele tale te vor invidia pentru silueta perfecta.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri