Pe forum dicutiile nu contenesc, mamicile noastre isi dau cu parerea si se ajuta una pe cealalta cu sfaturi si experiente pentru a-si creste copiii cat mai bine. Iata ce s-a mai discutat pe forum in saptamana ce tocmai s-a incheiat!

Pe forumul Kidz dicutiile nu contenesc, mamicile noastre isi dau cu parerea si se ajuta una pe cealalta cu sfaturi si experiente pentru a-si creste copiii cat mai bine. Iata ce s-a mai discutat pe forum in saptamana ce tocmai s-a incheiat!

Bebelusii... fiinte fragile si gingase... iar noi... paroaspete mamici ce nu stim inca toate dedesubturile cresterii si ingrijirii corecte a micutilor. "Cat lapte trebuie sa pape bebe?" intreaba felideni, o mamica ce are unele probleme legate de alimentatia bebelusului ei. Intra aici si raspunde-i... poate ca sfaturile tale ii vor fi de ajutor.

PiticulVesel a avut minunata idee de a impartasi cu noi o carte de bucate pentru bebelusi. Intra aici si cere-i si tu sa-ti trimita cartea, poate asa vei reusi sa diversifici meniul lui bebe pentru ca el sa creasca mare si frumos.

Iata ca a venit toamna si odata cu ea si prima zi de scoala. Unii parinti au avut emotii mai mari decat copiii lor. Ai si tu un copil care a inceput scoala? Cum a fost aceasta prima zi de scoala?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Ai un copil la gradinita? Cum te descurci cu programul? Citeste aici ce ne spune carmen15 despre programul gradinitei si despre problemele cu care se confrunta ea din aceasta cauza.

In sfarsit un tatic a "spart gheata", si-a luat inima in dinti si a scris pe forum. Proaspatul tatic, Cezar_Alexandru are un tanc de doar 6 luni, dar se preocupa de pe acum de educatia lui. El vrea sa stie parerea comunitatii Kidz in legatura cu hobby-urile care au o influenta pozitiva asupra unui copil. Intra aici si spune-i parerea ta!

Te asteptam pe forum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri