Daca esti insarcinata sau ai deja un copilas cu varsta de pana la 4 ani, poti castiga o sedinta foto profesionista!

Patrick Rian Dochinoiu si Schiopu Andreea au castigat sedinta foto.

Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Esti viitoare mamica? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

La concursul precedent, utilizatoarea Shinning a castigat o sedinta profesionista pentru micutul Horia. Poti vedea pozele in pagina de profil a mamicii.

Daca esti viitoare mamica, trimite un mail cu o fotografie recentan de-a ta pe adresa office@chocolatekids.ro. De asemenea, te rugam sa precizezi in ce saptamana esti.

Daca iti doresti sa castigi o sedinta foto pentru micutul tau, nu trebuie decat sa ne trimiti o fotografie cu copilul tau pe office@chocolatekids.ro. Copii trebuie sa aiba varste cuprinse intre cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani. Concursul se desfasoara in perioada 22 mai - 1 iunie 2009.

Cele doua premii constau in sedinta foto, imaginile pe suport electronic si o fotografie format A3, precum si un filmuletz pe care sa-l puteti imparti cu cei dragi si online.. O parte dintre fotografiile realizate vor fi prezentate si in cadrul unui articol ce va fi publicat pe www.kidz.ro.

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.


In clipul de mai jos puteti vedea cateva imagini realizate de artistul Dragos Bratasanu pentru Chocolate-Kids:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Principiile de bază ale mașinii CNC


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri