De multe ori in cadrul regimurilor de slabire eliminam surplusul de kilograme de la nivelul bratelor, picioarelor, chiar fetei insa ultima data reusim, cu greu, sa eliminam colaceii din jurul abdomenului.

Trucuri pentru a slabi focalizat in zona abdominala

In primul rand alimentatia este esentiala. Nu trebuie sa renuntati la mancarurile cu gust bun, puteti folosi condimentele naturale, din plante uscate, care au o aroma deosebita. Le puteti presara peste mancare gatita sau salate facute numai din cruditati cu ulei de masline si acrite cu lamaie. Trebuie sa evitati doar cateva produse: alunele in preparate dulci, smantana, mezelurile in special cele din porc, carnea de porc, oaie, iepure, vanat, paine mai putina (inlocuiti cu cereale consumate dimineata cu lapte), prajiturile cu crema, torturile, frisca si alimentatia de la patiserie ori fast-food. Incercati sa nu asociati cartofi prajiti cu carne (mai ales daca si aceasta este prajita). Consumati zilnic minim doua fructe si o salata de cruditati si zarzavaturi.

Miscarea este esentiala pentru a reusi sa eliminati surplusul de tesut gras din zona abdominala. Este o impresie falsa aceea ca doar abdomenele va ajuta sa slabiti centrat in aceasta zona. Pentru ca aceasta grasime este cel mai greu de eliminat, se recomanda in primul rand exercitiile de consum energetic general ce implica foarte multe grupe de muschi, cum sunt: alergarea, inotul. Apoi puteti adauga exercitiile pentru abdomen si aripioare. Cititi articolul: “5 exercitii pentru talie si abdomen de invidiat”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Inarmati-va cu rabdare si perseverenta. Slabirea in aceasta zona se face lent, organismul eliminand in timp grasimea dintre organele abdominale. De asemenea puteti lua si tonice hepatice pentru a nu lasa ficatul sa fie asaltat de grasimile rezultate in urma mobilizarii acestora din tesuturile grase si pe care ficatul trebuie sa le proceseze. Trebuie sa faceti cat mai multa miscare, fiindca aceste grasimi vor fi transformate in energie ca sa se evite redepozitarea lor, iar o molecula de grasime este de cateva zeci de ori mai calorica decat una de glucoza. In cateva luni de zile de antrenamente zilnice si regim veti vedea rezultate frumoase.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cum am reusit eu sa slabesc!
Beneficiile miraculoase ale propolisului
10 alimente care sporesc libidoul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri