Am decis sa scriu aceste randuri pentru ca am citit atetea idei despre diete atat in reviste cat si pe forumuri si stiu ca la randul meu le-am citit si eu cu ganduri pline de speranta si vise catre o silueta mult dorita.

Am decis sa scriu aceste randuri pentru ca am citit atetea idei despre diete atat in reviste cat si pe forumuri si stiu ca la randul meu le-am citit si eu cu ganduri pline de speranta si vise catre o silueta mult dorita.

Nu, nu voi vorbi despre diete spectaculoase ori metode minune de a slabi, prin diverse terapii sau cu pastile de slabit aduse din orient. Voi vorbi despre un stil de viata sanatos de pe urma caruia am avut numai beneficii.

Am o inaltime de 1,64 si aveam 92 de kilograme la doar 23 de ani. In scoala generala nu fusesem plinuta, insa odata cu adolescenta au venit si kilogramele, din ce in ce mai multe, iar eu nu am luat masuri atunci cand trebuia, cand erau doar cateva peste greutatea ideala. M-am trezit tarziu la o varsta cand, dupa terminarea facultatii, trebuia sa imi gasesc un job bun, de viitor, care sa imi permita sa avansez si astfel am descoperit, din experienta in experienta, cat de importanta este imaginea fizica. Oamenii n-au timp sa interactioneze cu tine, sa vada ce suflet bun ascunzi si inteligenta agera, insa imaginea aceea plina de celulita si circumferinta corporala mare era respingatoare si, oricat de dureros a fost pentru mine, a trebuit sa accept realitatea, sa nu ma mai mint, sa recunosc ca aveam nevoie sa ma ingrijesc de imaginea mea si, implicit, de sanatatea si succesul meu social si sentimental. Cand toate acestea au inceput sa conteze cu adevarat pentru mine am suferit o depresie si brusc am inceput cu disperare sa caut metode de slabire rapide, evident, dorindu-mi acerb sa arat bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Calculandu-mi greutatea ideala, aceasta se invartea in jurul a 55 de kilograme, aceasta insemna ca ar fi trebuit sa slabesc 37 de kilograme. Gasisem pe forumuri metodele despre care se spunea ca ar slabi 15 kg in 3 luni, deci in jumatate de an, dupa socoteala mea, ar fi trebuit sa fiu aproape de silueta unui manechin. M-am entuziasmat si am inceput sa recurg la astfel de metode, sa dau mailuri, sa urmez tot felul de terapii si sa iau flacoane de pastile de slabit, ceaiuri de slabit si sa incerc tot felul de diete care mai de care mai ciudate si mai promitatoare. Am fost inainte la doctor sa imi fac analizele de tiroida ca nu cumva greutatea mea sa aiba la baza un dezechilibru hormonal, dar nu aveam nimic in acest sens, doar colesterolul marit si predispozitie la boala cardio-vasculara (si ficatul cu putina steatoza – grasime).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri