Lasati clientii sa vina la Dumneavoastra! Intrerupem sirul stirilor negative cu o veste pozitiva pentru minte si trup. S-a lansat Wellness Show! Mai multa energie si armonie in viata ta!

Ce este Wellness Show?
wellnessWellness Show este o expozitie internationala dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, produse si a prestatorilor de servicii din domeniile: fitness, wellness, spa, frumusete si ingrijire corporala. Expozitia nu va fi una simpla, cu vanzare, ci va fi animata de evenimente conexe dedicate atat vizitatorilor, cat si expozantilor.

Cand?
23 – 26 septembrie 2010

Unde?
ROMEXPO. Pavilionul 13

Organizatori:
Euroexpo Trade Fairs & Romexpo

Eforturile concentrate ale echipei noastre sunt canalizate pe aducerea publicului Dvs. tinta in calitate de vizitatori ai expozitiei!

Profil public tinta:
Persoane de sex feminin si masculin cu: varsta intre 25–50 ani; preocupate de aspectul fizic, ingijirea corporala si o stare de armonie generala. Venituri medii si peste medie (presedinti, directori de firme, CEO, directori de institutii bancare si financiare, parlamentari si membri ai guvernului, diplomati, reprezentanti ai diverse institutii si organizatii internationale, manageri de agentii de publicitate, creatori de moda, VIP-uri locale, impresari, sportivi, medici, avocati, notari, instructori personali).

TEMATICA a fost impartita in 4 categorii principale, cu diviziunile aferente:
1. Fitness si modelare corporala;
2. Frumusete;
3. Relaxare;
4. Sanatate.

ASUL DIN MANECA al evenimentelor organizate de Euroexpo Trade Fairs este… sustinerea mediatica a trustului INTACT Media Group.
Asadar, Wellness Show va beneficia – in principal – de o ampla campanie de promovare pe diferite canale media:
• TV - Antena1, Antena2, Antena3, Euforia TV, GSP TV;
• Radio - Radio ZU;
• Presă scrisă (de specialitate & de larg tiraj): Felicia, Confidential, Good Food, Good Homes, Jurnalul National, Saptamana Financiara; Financiarul, Gazeta Sporturilor;
• Online.

Mai multe detalii veti putea gasi in curand pe www.wellnessshow.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului S-a lansat Wellness Show!.