9 August 2010 publicat în Mami 2 share-uri

De multe ori ne-am intrebat daca anumite mituri legate de pielea noastra sunt adevarate, insa nimeni nu a stiut sa ne lamureasca.
7. Daca dormim cu machiaj pe fata, pielea nu va avea de suferit

Toate produsele cosmetice sunt toxice pentru pielea noastra. Daca nu folosim demachiant inainte de a merge la somn, pot aparea iritatii, inflamatii, deshidratarea pielii sau blocarea porilor. Indiferent de cat de obosite suntem, trebuie sa ne curatam tenul si sa ne spalam pe fata inainte de a ne baga in pat.

8. Cu cat folosesim mai multe produse cosmetice, cu atat pielea va fi mai sanatoasa

Cu cat mai putin, cu atat mai bine. Daca folosim zeci de produse cosmetice, fie ele si de calitate superioara, asta nu inseamna ca tenul nostru va fi mai sanatos.

Incearca sa folosesti doar produse de care ai cu adevarat nevoie, cum ar fi un demachiant, o crema hidratanta sau apa termala.

9. Medicul de familie poate verifica pielea

Pentru orice problema aparuta la nivelul pielii, al parului sau al unghiilor este indicat sa consultam un medic dermatolog. Acesta va sti de ce tratamente avem nevoie pentru o piele sanatoasa.

Un articol de Amelia C
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Sursa: Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri