Parul lung si matasos reprezinta atuul oricarei femei. In timpul verii este dificil sa-i pastram aspectul sanatos, in special daca nu tinem seama de cateva reguli esentiale.
Elasticele foarte stranse

Elasticele, agrafele sau bigudiurile foarte stranse, favorizeaza caderea parului sau ruperea acestuia. Coafurile sofisticate sau cozile impletite foarte strans, pot cauza probleme serioase daca nu se va tine cont si de lejeritatea parului. De exemplu, orice elastic prins foarte strans, determina suprasolicitarea rezistentei parului, ducand in timp la slabirea radacinilor si despicarea varfurilor.

Vopseaua


Aparent o metoda clasica de infrumusetare, vopseaua se poate transforma foarte repede intr-un dusman al parului daca nu sunt respectate cateva reguli esentiale. Modificarile dese ale culorii de par presupun distrugerea treptata dar sigura a firelor , in special daca vopsirea nu se realizeaza intr-un salon profesional si la un anumit interval de timp.

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Caria dentară – ce este și cum se tratează

5 Tratamente cosmetice home made
Secretele unui machiaj rezistent
9 mituri ale pielii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri