15 Septembrie 2010 publicat în Mami 1 share-uri

Pentru o piele frumoasa si sanatoasa este nevoie nu doar de tratamente de ingrijire, creme hidratante si masaje faciale, ci si de rabdare deoarece aceste metode nu au un efect imediat. Spre exemplu, pentru femeile cu tenul dificil, cu probleme, mastile si cremele de fata functioneaza in timp, rezultatul fiind vizibil doar dupa cateva luni de la folosire.
Carnea de pui contine doua substante nutritive importante: zinc si proteine. Acestea sunt cruciale pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Zincul ajuta la mentinerea sanatatii pielii, la vindecarea ranilor, reduce inflamatiile, in timp ce proteinele pastreaza pielea proaspata.

Inainte de a prepara puiul, elimina pielea pentru un numar redus de calorii.

Alte surse de proteine si zinc: carne de vita, carne de porc.

6. Sosul de rosii

Sosul de rosii contine licopen, un antioxidant care ajuta pielea sa se protejeze de lumina ultravioleta. In plus, acest fitonutrient reduce riscul aparitiei cancerului esofagian, gastric, de colon si de prostata.

Alte surse de licopen: sucul de rosii, pepenele verde, caise, grapefruit roz.

Un articol de Amelia C

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika. Noi iti recomandam:

In tendinte: machiajul toamnei
Tine cancerul de san la distanta!

Slabeste cu ajutorul fructelor si legumelor

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri