Editia de toamna Baby expo gazduieste si in acest an viitoarele mamici, tinerii parinti si parintii cu copii in vederea culegerii de informatii utile, pentru a lua parte la seminarii si tombole cu premii sustinute de participantii la expozitie. Viata de parinte nu este usoara, motiv pentru care scopul manifestarilor din perioada 16-19 septembrie este de a o face cat mai placuta.

Parintii vor putea gasi articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Se vor organiza de asemenea numeroase jocuri la care sunt invitati sa participe atat copiii, cat si parintii sau viitoarele mamici, cu premii si distractie pe masura. Nu vor lipsi nici companiile care propun servicii de organizare botezuri si petreceri pentru copii, de asigurari, centre medicale, gradinite.

Parintii sunt invitati sa participe la evenimente, concursuri, seminarii si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei.

La Baby Expo va veti putea bucura si de servicii speciale:
- Un spatiu minunat de joaca pentru copii - PARALELA 45 TURISM, unic importator al produselor Chicco in Romania pune la dispozitia celor mai mici dintre vizitatori, cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani, jucarii de gradina Chicco.
- Un spatiu de schimb al scutecelor - specialistii Bella Romania pun la dispozitie informatii utile legate de igiena bebelusului. Scutecele Happy fac parte din categoria scutecelor premium, iar produsele cosmetice Bella Baby Delfi sunt perfecte pentru ingrijirea delicata a bebelusului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Cele mai încurajatoare citate despre succes

Stem-Health Unirea vine in ajutorul parintilor care isi doresc ce este mai bun pentru copilul lor sau viitorul bebelus. Astfel, joi 16 septembrie intre orele 17-18 are loc seminarul cu subiectul: “Cu noi incepe sanatatea copilului tau”. Sunteti invitati la discutii deschise, sa puneti intrebari specialistilor si sa va aflati ultimele noutati in domeniul sanatatii si recoltarii de celule stem.

De asemenea, in cadrul tombolei cu premii veti avea posibilitatea de a castiga 10 ecografii morfologice fetale 2D si un abonament de servicii medicale la dimiciliu “CMU expres pentru copii”.

Intrati pe www.babyexpo.ro pentru mai multe detalii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri