Daca de cateva kilograme in plus scapi cu o dieta si ceva vointa, de celulita mi-a fost insa mult mai grue sa scap si parca cu cat trecea timpul cu atat devenea si mai dificil sa ii reduc aspectul.
Ultaerior mananc pana in masa de pranz unul-doua fructe si beau fie apa plata, fie un ceai verde daca am ocazia. Pranzul il iau pe la 12-13 ziua, si contine obligatoriu salata cu branza (doar cruditatile difera de la o zi la alta), apoi o portie de carne care sa nu depaseasca dimensiunile palmei mele si ii alatur rar o garnitura, atunci cand imi este foarte foame si nu m-as satura. Nu mananc paine deloc, poate cateva crutoane in salata, dar rar. Beau ceva natural, fie apa, fie un ceai dupa masa, dar nu sucuri, n-am mai baut deloc niciun suc din comert. Doar imi fac acasa in week-end-uri suc natural de fructe, fara niciun fel de adaos.

Pana la cina mai mananc fie fructe, fie branza, fie iaurt, fie inca o salata sau chiar ciocolata neagra daca imi este pofta. Cina contine ceva usor, de obicei mananc o supa, uneori chiar si peste la gratar sau preparat la cuptor ori fructe de mare, tot fara paine, uneori mai mananc si branza cu cateva legume (chiar si ceapa daca imi permit). Cina o iau cand ajung acasa sau in oras daca am intalniri sau ies cu prietenii, deci n-am o ora fixa.

Cam atat la capitolul altimentatie. Alta masura pe care am luat-o a fost sportul. Nu ma impac deloc cu el, nu-mi place de nicio culoare asadar gasirea unui program de sport a fost un adevarat chin pentru mine. Pana la urma m-am decis sa nu mai folosesc niciodata liftul, indiferent de situatie, iar in weekend ies la o plimbare prin parc de doua ore in care nu stau deloc jos. Daca timpul e frumos, mai si alerg dar cu moderatie, cum va spuneam, nu ma prea incanta efortul fizic intens. Iarna e mai greu ca e frig, am incercat sa merg la sala dar nu m-am putut tine de ea, asa ca tot plimbari sunt, de exemplu ies prin magazine (inclusiv cele alimentare de unde imi fac ca tot omul cumparaturile), chiar daca nu cumpar nimic, macar mai fac miscare si totodata stiu tot ce e nou in materie de fashion.

O data la doua saptamani ma duc la sauna si la masaj (nu neaparat anticelulitic) pentru a-mi intensifica circulatia si a-mi masa pielea, iar zilnic dupa baie imi fac un masaj cu o crema sau uleiuri esentiale si un aparat artizanal de masaj, este format din niste rotite de lemn, cu siguranta ati mai vazut, dar eu ma simt foarte bine dupa el.

Am reusit in aproape un an sa reduc celulita, deja nu se mai vede, iar eu ma simt excelent. Ceea ce imi pare ciudat este ca simt din ce in ce mai mult pofta de viata, ceea ce probabil este un semn bun pe care organismul mi-l transmite. Cred ca intr-adevar un stil de viata bun nu te mentine doar sanatos, ci si frumos. Sper sa reusiti si voi in lupta cu celulita, desigur, acolo unde problema exista.

Melania
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri