Sarbatorile se apropie iar dorinta unei siluete de vis este tot mai puternica. Vizitele, petrecerile, zilele de concediu pline de romantism petrecute alaturi de partener, toate acestea ne determina sa ne dorim un corp de vis, in ciuda ispitelor alimentare din aceasta perioada.
Celulita reprezinta o problema serioasa pentru iubitoarele de rochii sexy si tinute mini. O solutie usoara pentru a reduce celulita consta in consumul de ceaiuri anticelulitice, dar acestea nu sunt suficiente pentru a elimina definitiv celulita. Pentru a scapa de “coaja de portocala” alimentatia joaca un rol esential, apoi miscarea, masajele locale cu creme si comprese cu ceaiuri anticelulitice, dar si hidratarea suficienta zilnica (minim 2 l pe zi).

5 ceaiuri care elimina celulita

Ceaiul verde


Ceaiul verde contine substante active, antioxidanti, diuretice, stimulatoare, tonice digestive, tonice cerebrale, intensificatoare ale metabolismului, cafeina etc. Dintre antioxidanti, ceaiul verde este cunoscut pentru continutul sau ridicat de epigalocatechin galat (EGCG). Acest antioxidant are efecte de 100 de ori mai puternice decat cele ale vitaminei C, fiind mai puternic chiar si decat resveratrolul, un antioxidant din vinul rosu.

Ceaiul zeilor – Kombucha


Supranumit “ceaiul zeilor”, ceaiul de Kombucha reprezinta un cocktail de enzime, vitamine si substante active obtinute din ciuperca cu acelasi nume, avand numeroase beneficii tonice, regenerante si antiimbatranire. Este folosit in bolile cronice, pentru intretinerea sanatatii, pentru eliminarea surplusului de kilograme si a celulitei, pentru combaterea starilor de oboseala si vitalizarea organismului, in dietele de detoxifiere etc.

Ceaiul de soc

Ceaiul de soc este folosit de multa vreme pentru proprietatile sale antilipidemice, sporind arderile, mobilizarea grasimilor si reducand tesutul adipos din corp. Ceaiul si tinctura de soc sunt indicate aproape in toate dietele, iar compresele de soc ajuta in eliminarea celulitei.

Ceai de macese

Ceaiul de macese este util pentru revigorarea organismului, intarirea imunitatii si reducerea inflamatiilor. Ceaiul de macese are un continut ridicat in vitamine din complexul B, provitamina A, taninuri si alte substante active, luptand impotriva infectiilor, diminuand inflamatiile, reducand tesutul adipos, tonifiind organismul si sistemul nervos.

Ceai de lamaie

Ceaiul de lamaie se recomanda sa fie preparat astfel: se storc doua lamai intr-un litru de apa, apoi se taie lamaile ramase si se adauga in apa, care ulterior se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot cateva secunde se ia ceaiul de pe foc si se lasa sa se raceasca 10 minute. Se poate adauga menta sau fructe de padure, dupa gust. Sunt recomandate patru cani pe zi de astfel de ceai.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Sursa: Healthy.ro - Suplimentul de Sanatate si Diete by Kudika.

Cititi si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Cine controleaza apetitul?
Ce este maturitatea?
5 alimente care favorizeaza celulita!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri