Natura ne ofera toate ingredientele unei frumuseti desavarsite, Alegand cu grija ceea ce este mai potrivit corpului nostru ne mentinem frumusetea si tineretea.
Comprese anticelulitice

Aveti nevoie pentru cateva comprese din bumbac (le puteti obtine din prosoape). Marimea compreselor trebuie a fie proportionala cu zonele pe care doriti sa le acoperiti. Se prepara un amestec din praf de argila, ceai de soc, patrunjel pisat, zeama de lamaie si frunze de menta pisate. Ingredientele trebuie sa fie in proportie egala, mai putin argila care se adauga pana se obtine o pasta. Se aplica pasta in zonele afectate, masand usor, apoi se acopera cu compresele inmuiate in apa fierbinte. Va acoperiti bine si stati astfel o ora (seara inainte de culcare, spre exemplu la un film). Apoi se clateste pasta doar cu apa calda la dus.

Parfum natural antistres

Se aleg aromele esentiale preferate (de citrice, capsuni, de orhidee, de lotus, lacramioara, lavanda, magnolie, iasomie etc). Intr-un recipient spray se amesteca: o sticuluta din aromele de uleiuri esentiale dorite (sau doar o aroma), o lingura de alcool concentrat, 5 fiole de apa distilata. Daca este potrivit, se pot adauga frunze intregi de busuioc sau menta. Se lasa amestecul trei zile, dupa aceasta perioada putandu-se folosi ca parfum.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sursa: Healthy.ro - Suplimentul de sanatate si diete by Kudika

Citeste si alte articole pe Healthy. Noi iti recomandam:

Ce ar trebui sa stii despre chisturile ovariene
5 Exercitii de 5 minute care consuma 500 de calorii
Misterul aurei energetice umane


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri