Gustarile de dupa-amiaza – pana la cina, pot fi luate oricand incepand cu o ora si jumatate dupa masa de pranz:
Salate si sortimente de fructe: mango umplut cu citrice amestecate cu iaurt si o frunza de menta tocata marunt; sos de iaurt, smantana si ciocolata (cate o lingura de fiecare) cu doua-trei fructe taiate cuburi (se recomanda citricele, mai putin fructele de la noi); doua clatite (nu mai mult) cu dulceata de casa sau cu o jumatate de banana si ornata cu crema de ciocolata (facuta in casa din cacao, unt, zahar si lapte); o salata de fructe de sezon cu doua picaturi de esenta de rom pentru aroma; salata de varza cruda cu zarzavaturi; salata de ridichie; salate de radacinoase rase si sfecla rosie; salata de branza dulce cu smantana, castravete si marar; amestec de branza dulce cu smantana (in cantitati egale) si doua linguri de dulceata facuta in casa (de visine de exemplu) - si aici sunt sute de variante si pentru majoritatea timpul de preparare este sunt 15 minute;
Tarte de fructe facute in casa (nu mai mult de doua tarte); clatite cu piept de pui dulce cu iaurt si sos de smantana cu vanilie si asa mai departe...
Nu se va consuma intre pranz si cina mai mult de un bol de salata sau de cinci fructe, nici mai mult de doua tarte sau clatite de orice fel (doua portii pentru preparate care contn cereale, fainoase, amidonoase).
Cina:
Un bol de supa de legume: supa cu taitei, supa de galuste, supa crema de legume cu crutoane, supa crema de brocoli cu crutoane, supa crema de ciperci cu crutoane, supa de ceapa; ciorba sau bors fara carne, de fasole, de leguminoase etc.
Sau un iaurt cu fructe;
Sau o salata de legume cu branza si ou (dar ou cu conditia sa nu se fi mancat de cateva zile)
Sau o garnitura calda de legume: cartofi copti cu usturoi, legume gratinate, ghiveci de legume etc.
Ramane valabila lista de lichide exceptand cafeaua.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?