Tinerii ar trebui sa solicite medicului o serie de informatii medicale in cazul in care decid sa isi intemeieze propria familie si sa aiba copii.

15. Tinerele mame trebuie sa inteleaga rolul cheie pe care il au ca parinti. Trebuie sa fie constiente de nasterea care urmeaza sa aiba loc si sa ceara sprijinul specialistilor si sfaturile medicului ginecolog personal referitor la cum sa isi invinga frica de durerea specifica nasterii. Pe de alta parte, medicii ginecologi trebuie sa o ajute pe viitoarea mama sa aiba o atitudine pozitiva in ceea ce priveste momentul nasterii si sa o informeze cu privire la metodele unei nasteri lipsite de dureri.

16. In momentul aparitiei durerilor sau a hemoragiei, gravida se va prezenta la medicul specialist si va fi internata in serviciu spitalicesc.

17. Asistenta la nastere este obligatorie in maternitate in echipa completa: medic specialist obstretician si neonatolog.

18. Reanimarea prematurului si ingrijirea postnatala adecvata va oferi un pronostic bun.

Sursa: Comunicat de presa


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri