Multi viitori parinti nu se multumesc doar cu acest statut ci vor mai mult: unii vor cu ardoare o fetita iar altii vor din tot sufletul un baietel. Pentru toti cei care isi doresc ca sexul copilului lor sa fie unul anume, solutiile nu intarzie sa apara. Din intelepciunea si traditiile batranilor am ales cinci metode de a determina sexul copilului:

Cei care isi doresc fetita, trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

Viitorii parinti trebuie sa faca dragoste in pozitia misionarului sau in pozitia in care femeia este deasupra. Toata atentia si placerea sexuala trebuie sa se concentreze asupra femeii. Este important ca femeia sa aiba orgasm inaintea partenerului ei.

Conceptia in functie de perioada lunii

O practica straveche sustine ca, in functie de ziua din luna si de poztia lunii pe cer, se va concepe baiat sau fata.

Asadar, cei care isi doresc baiat, trebuie sa faca dragoste atunci cand luna e in patrar, iar daca isi doresc fata, trebuie sa faca dragoste cand e luna plina.

O alta metoda ar fi cea a zilelor pare si impare: se face dragoste in zilele impare pentru a avea fata, si in zilele pare pentru a avea baiat.

Aceeasi metoda mai spune ca la inceputul lunii se concep mai multi baieti decat fete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Testul acului

O tehnica foarte interesanta de determinare a sexului copilului, din batrani, este cea a acului. Se spune ca testul cu acul poate prezice sexul copilului chiar inainte de conceptie. Se suspenda un ac de o ata si se tine deasupra capului. Daca acul se balanseaza in fata si in spate, atunci femeia respectiva va avea o fata. Daca acul se roteste, viitorii parinti vor avea baiat.

Metoda orientala a calendarului chinezesc

Acest calendar chinezesc a fost realizat de oamenii de stiinta chinezi in urma cu aproximativ 700 de ani. Ei au realizat un grafic avand la baza varsta mamei si luna conceptiei. Desi este o metoda veche, acuratatea sa este ridicata (90-99%).


Potrivit calendarului, sansele de a avea un baiat sunt mai mari daca bebelusul este conceput in luna iulia si mama are o 18, 20 si respectiv 30 de ani.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri