29 August 2012 publicat în Preconceptie 15 share-uri

Pozitiile sexuale adoptate in vederea conceptiei pot fi alese si in functie de caracteristicile fiecarei zodii.

4.Rac

Nativii din rac au romantismul in sange, nu sunt atrasi de nimic vulgar sau brutal, prefera atingerile tandre si au o sensibilitate extraordinara care trebuie descoperita.

Zona erogena e reprezentata de sani/pectorali. Prefera pozitiile in care sunt asezati pe spate.

5. Leu

Nativii din zodiac leu sunt foarte romantici si fasionali, dorind sa fie mereu in centrul atentiei. Ei iubesc fara retineri si se bucura intotdeauna sa fie complimentati.

Zona erogena este spatele, mai ales de-alungul sirei spinarii. Pozitiile sexuale trebuie sa fie unele de dominanta, in care ei sa straluceasca si sa aduca celuilalt placere nelimitata, pentru care sa primeasca laude.

6. Fecioara

Reprezentantii zodiei fecioarei sunt niste perfectionisti innascuti si domeniul sexual nu face exceptie. Ei pun accent pe detaliile “neinsemnate” si sunt foarte tandri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Zona erogena este reprezentata de abdomen, iar pozitiile sexuale preferate sunt cele in care “se lasa” dominati.

7. Balanta

Nativii din balanta sunt guvernati de Venus, planeta dragostei, a pasiunii si placerii, de aceeea ei vor cauta ca decorul si preludiul sa fie de neuitat si nu sunt deloc superficiali cand vine vorba de iubire.

Zonele erogene sunt fesele si spatele, iar pozitiile preferate pot fi simple si clasice.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri