17 Martie 2022 publicat în Preconceptie 1 share-uri

Citeste mai multe despre perioada fertila si care sunt recomandarile pentru a creste sansele de a ramane insarcinata. Afla cat de des ar trebui sa faci sex pentru a ramane gravida si daca anumite pozitii sexuale influenteaza sansele de a concepe.

Pentru a creste sansele de a ramane insarcina, pot fi utile unele recomandari. De exemplu, este important sa stii perioadele in care fertilitatea este mai crescuta – perioada fertila sau „fereastra fertila”, cand esti la ovulatie si ce factori pot afecta fertilitatea.

Ce este perioada fertila?

Ciclul menstrual mediu al unei femei variaza intre 28 – 32 de zile. Unele femei au cicluri mai scurte, in timp ce altele au cicluri mult mai lungi. Prima zi a menstruatiei unei femei este considerata prima zi a ciclului menstrual. Menstruatia dureaza de obicei intre 3 – 7 zile. Ovulatia este atunci cand ovarele elibereaza un ovul in fiecare luna. Acest lucru se intampla de obicei cu aproximativ 2 saptamani inainte de inceperea menstruatiei.

Fereastra fertila este acel interval al ciclului menstrual cand sunt cele mai mari sanse de a ramane insarcinata in cazul unui act sexual. Citeste mai departe pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri