In timp ce astepti venirea pe lume a micutului tau, probabil ca ti-ai imaginat macar o data cum va arata copilul tau. Cu cine va semana? Va avea ochi albastri ca tatal sau? Va avea gropite in obraji ca tine? Sau va fi la fel de inalt ca bunicul?
Trasaturile fetei si ale corpului

Unele trasaturi, cum sunt gropitele in obraji, strungareata, pistruii s-a dovedit ca au gene mai puternice care se manifesta si probabil vor aparea la copil. Forma mainilor si a unghiilor va fi mai intalnita de-a lungul generatiilor, fiind determinate de gene recesive. Daca unul din parinti are pielea mai inchisa la culoare, iar celalalt mai deschisa, copilul va avea o nuanta a pielii intre cele doua.

Trebuie sa ai in vedere ca atunci cand iti inchipui cum va arata micutul tau sa nu analizezi numai trasaturile tale si ale partenerului, ci rasfoieste si albumele cu fotografii ale familiilor voastre pentru a observa unele trasaturi care se transmit peste mai multe generatii.

Un articol de Simona Prodanoiu

Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri