Grija pentru copiii actuali si conditiile pe care mamele le doresc pentru copiii lor sunt factori extrem de importanti atunci cand vine vorba de alegerile legate de maternitate pe care acestea le iau in viitor.
“Multe dintre aceste femei isi cresc copiii in conditii care sunt cu mult departe de cele “ideale”, iar aatunci cand sunt puse in situatia de a mai da nastere unui alt copil, prefera sa astepte pana cand vor fi capabile sa asigure copilului mai mult confort material si emotional. De asemenea, aceleasi femei au fost de parere ca este mai putin grav sa faci un avort decat sa aduci pe lume un copil caruia nu poti sa- asiguri pe viitor un trai cel putin decent.”, mai adauga Rachel Jones. Fara a fi intrebate in mod direct, o parte din femeile interogate au dat de inteles ca avortul nu este o optiune realista pentru ele. Acestea au fost de parere ca faptul de a-ti lasa copilul de izbeliste, nestiind unde se afla, daca este ingrijit sau de catre cine este ingrijit produce mai multe sentimente de remuscare si vinovatie decat efectuarea unui avort. Acest studiu s-a bazat pe interviurile efectuate cu 38 de femei americane care au facut avort in 2004, concentrandu-se exclusiv pe motivele si pe contextul in care femeile iau decizii in privinta avortului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Sursa: Garbo.ro

Iti recomandam si alte articole interesante de pe Garbo.ro:

Amenajari in stil Zen

Sunt insarcinata cu sotul meu si nu il mai iubesc

Poate duce cariera la divort?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri