De mii de ani se stie ca plantele au efecte benefice asupra sanatatii, protejand de unele boli sau chiar vindecand organismul. In general, boala are la baza trei mari factori: fie genetici (sau congenitali), fie infectiosi, dar mai ales cei care tin de modul de viata.

De mii de ani se stie ca plantele au efecte benefice asupra sanatatii, protejand de unele boli sau chiar vindecand organismul. In general, boala are la baza trei mari factori: fie genetici (sau congenitali), fie infectiosi, dar mai ales cei care tin de modul de viata.

In cazul fertilitatii, aceasta poate fi afectata de numerosi factori ce tin atat de sanatatea femeii cat si a barbatului, spre exemplu disfunctii ale roganelor genitale, dar si factori legati de alimentatie si mod de viata (odihna, pozitivism etc).

In ceea ce priveste alimentatia, in general plantele ce contin zinc si vitamine din complexul B au atat efecte afrodiziace, cat si de crestere a fertilitatii, imbunatatind circulatia sangelui si metabolismul hormonal. Alaturi de vitamine si minerale, importante pentru fertilitate sunt si proteinele, continute de asemenea in fructe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

10 afrodiziace care sporesc fertilitatea

1. Kiwi, asociat cu efectele “pastielei albastre” (Viagra), este un fruct cu numeroase beneficii asupra organismului, avand efecte anticancerigene, asupra aparatului cardio-vascular, mentine tineretea pielii, iar prin continutul ridicat de potasiu sporeste fertilitatea si libidoul.

2. Ciocolata – gustul sau irezistibil poate trezi cele mai arzatoare dorinte! Efectele acesteia sunt deosebite, fiind un aliment al bunei dispozitii, al dragostei si al fertilitatii. Totodata este un bun tonic cerebral si poate fi folosita chiar si in curele de slabire, insa cu conditia de a nu fi asociata cu grasimile. In vremurile stravechi in unele zone ale lumii ciocolata era considerata un aliment sacru datorita efectelor sale, fiind bauta in cupe de aur ce erau ulterior aruncate.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

3. Capsunele, simbol al zeitei dragostei, au fost folosite ca afrodiziace inca din cele mai vechi timpuri. Mai apoi au fost descoperite si alte beneficii asupra sanatatii pe care acestea le au, cum ar fi: cresterea imunitatii, protectia aparatului cardio-vascular, sporirea fertilitatii, efect anticancerigen, accelerarea vindecarii plagilor, reda elasticitatea pielii prin stimularea sintezei de colagen (vitamina C) etc.

4. Bananele sunt bogate in vitamine din complexul B ce au efecte benefice asupra fertilitatii, precum si proteine care de asemenea influenteaza pozitiv functia de concepere a unui copil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri