Ca sa aflii daca esti insarcinata trebuie mai intai sa iti pui aceasta intrebare, adica sa existe acele motive care te-au dus cu gandul ca exista suspiciunea de sarcina. Asadar, fie ca ti-ai dorit o sarcina si o planuiesti, fie ca au aparut simptomele sarcinii, pentru a confirma prezenta copilasului in burtica trebuie sa efectuezi teste de sarcina.
- greata si voma: apare de cele mai multe ori dimineata, fiind specifica pentru gravide grata matinala. Uneori, daca mananca mult si alimentele sunt grele pentru digestie gravida poate vomita. Alteori apare voma si in lipsa alimentatiei si aceasta perioada de voma poate dura zile in sir, chiar daca femeia ingera foarte putine alimente.

- cresterea temperaturii bazale: daca obisnuiatai sa va masurati temperatura bazala si obsevati ca aceasta se mentine crescuta de minim 18 zile, atunci sigur sunteti insarcinata. Cresterea temperaturii bazale este data de eliberarea hormonilor hCG (gonadotropina corionica).

- Sialoree - salivatie abundenta

- Castig in greutate. Este posibil sa observi ca desi tii regim, nu reusesti sa slabesti un gram.

- Pigmentarea areolei mamare - la nivelul mamelonului si in jurul sau pielea capata o nuanta mai inchisa

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

- Pigmentarea liniei longitudinale a abdomenului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri