Sarcina este perioada in care putem sa ne ingrijim si sa ne rasfatam fara nici un fel de remuscari.

Comunicat de presa

Alegerile noastre sunt mai prudente – alegem numai ceea ce e sanatos, ne dam silinta sa avem un stil de viata armonios, intuitiv si ne permitem tot ce prieste organismului si psihicului nostru.

Aceasta se refera la alimente, durata somnului, oamenii pe care ii avem in preajma noastra, suplimentele pe care le luam si cosmeticele pe care le folosim.

Fiecare mamica constienta alege produsele de ingrijire de marca,verificate cu formule sigure, adaptate nevoilor pielii femeilor insarcinate, in perioada alaptarii si dupa incetarea acesteia.

In timpul sarcinii incercam sa limitam cantitatea de produse cosmetice folosite, dar exista si produse destinate ingrijirii zilnice speciale pentru perioada sarcinii: balsamul de corp si crema pentru prevenirea vergeturilor Foliacti, acum intr-un set special destinat mamicilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Balsamul hidratant de corp SENSI-UREA [3%] garanteaza o ingrijire sigura si eficienta. Formula balsamului, imbogatita cu ingrediente speciale precum 3% uree, asigura o hidratare imediata si de lunga durata. Untul de Shea si uleiul de avocado previn uscarea pielii, atenueaza mâncarimea si senzatia de “piele care tine”. Datorita continutului de squalane, care consolideaza bariera naturala protectoare a pielii, balsamul minimalizeaza riscul iritatiilor.

Crema anti-vergeturi FOLIACTI formulata special pentru femeile insarcinate, ajuta regenerarea pielii. Confera fermitate pielii si ii reda elasticitatea. Accelereaza arderea grasimilor, impiedicând acumularea de tesut adipos in zonele

predispuse la aparitia vergeturilor (coapse, fese, abdomen, bust, solduri). Crema are o aroma placuta, o consistenta usoara si se potriveste perfect pentru ingrijirea pielii in timpul sarcinii. Folosirea acesteia nu influenteaza testul ultrasonografic. Este recomandat incepând cu al II-ea trimestru al sarcinii.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Leagăn pentru toată copilăria Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri