In ultimele luni, Hollywood-ul a fost dominat de celebritati gravide si se pare ca trendul burticilor purtatoare de belebelusi continua. Unele dintre cele mai populare vedete din lumea muzicii si a filmului au devenit mamici in ultimul an si multe alte vedete inca sunt insarcinate. Care e povestea lor, cum ii cheama pe cei mai recenti bebelusi ai vedetelor si cum au aratat celebritatile (de altfel super slabe) cu burtici afla din acest articol: Burtici de Mamici Celebre!

Christina Aguilera s-a casatorit in urma cu trei ani cu producatorul Jordan Bratman, uimind publicul, care se astepta la un sot cu look-ul lui Brad Pitt si nu la un baiat obisnuit, fara pretentii de vedeta. In august 2007, cantareata a declara presei ca asteta un copil – iar cateva luni mai tarziu, isi etala burtica in costumul Evei in paginile revistei Marie Claire (pentru poza, click aici). La doar cateva saptamani dupa nasterea lui Max, Christina frecventa intens cluburile mondene, petrecand pana la orele diminetii, fapt ce nu a fost omis din ziarele de scandal, care mai ca o numeau pe Christina “o a doua Britney”, facand aluzie la “calitatile” materne ale acesteia. Mai mult, cantareata isi etala noul corp de mamica si bustul (despre care chiar ea declarase ca are nevoie de sutiene cupa E) in cele mai decolate si mulate tinute.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Fosta prietena a mostenitoarei Paris Hilton, (cu care, de altfel a “impartit” un reality show foarte populart in America) Nicole Richie, a fost si ea una dintre vedetele care s-a incadrat in trendul “baby bump” anul trecut. Dupa o perioada de doi ani de zile in care Nicole a socat, in repetate randuri, cu silueta ei aproape scheletica, fiica lui Lionel Richie a mai socat din nou cand a declarat ca asteapta un copil. Multi s-au indoit ca firava Nicole (pe care multi o suspectau ca sufera de anorexie) ar putea avea o nastere fara probleme, insa 9 luni mai tarziu, Nicole a adus-o pe lume pe Harlow. In timpul sarcinii, actrita a pus pe ea kilogramele de care avea mare nevoie – si mai mult, nu s-a sfiit sa-si arate formele nou dobandite si burtica in bikini, chiar si in a saptea luna de sarcina. Pentru poza, click aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri