Esti insarcinata sau nu? Poti sa-ti confirmi banuiala intr-un mod extrem de simplu.

Esti insarcinata sau nu? Poti sa-ti confirmi banuiala intr-un mod extrem de simplu.

Fie ca te pregatesti sa devii mamica, fie ca vrei sa mai astepti, iti pui prima data aceasta intrebare…
Testul de sarcina este primul lucru la care o femeie se gandeste in momentul in care vrea sa fie sigura daca este sau nu insarcinata. Si, in acele momente, vrea sa afle cat mai repede, sa faca testul pe loc, sa nu astepte pana a doua zi si sa fie sigura de rezultat.

Toate testele de sarcina biochimice se bazeaza pe detectarea, in urina, a prezentei unei proteine (HCG - human chorionic gonadotropin) produsa de placenta.

Noutatea absoluta in Romania adusa testelor de sarcina este kitul personalizat, kit compus din 2 teste de sarcina banda, ce completeaze gama de produse parafarmaceutice Cara si sustine pozitionarea brandului “Cara. Din grija pentru tine”.

La un pret foarte atractiv sunt comercializate intr-un pachet 2 teste de sarcina banda .
De obicei, se prefera cumpararea a 2 teste de sarcina pentru a evita situatii de genul: se greseste un test de sarcina, nu e concludent testul, trebuie repetat pentru ca nu a fost facut dimineata cand concentratia hormonului HCG este mai mare, etc.

Indiferent de rezultatul unui test initial, este bine ca testul sa fie repetat la interval de doua - trei zile. In cazul unui rezultat pozitiv este recomandat sa discuti situatia imediat, cu un medic specialist obstetrician sau ginecolog.

Acest nou produs beneficiaza si el de avantajele testelor de sarcina din portofoliu: eficient, sigur (acuratete 99.98% ), rapid (primul raspuns va fi oferit in mai putin de 5 minute), rezultate usor de citit.
In gama Cara sunt 3 tipuri de teste de sarcina:

  • testul banda, pret recomandat 7.03 RON
  • testul caseta, pret recomandat 9.74 RON
  • testul cu 2 benzi, pret recomandat 10,55 RON - noutate in Romania

Gama de ingrijire Cara contine pe langa testele de sarcina, servetele pentru hemoroizi, comprese sterile, bandaje, role de banda adeziva, plasturi pentru adulti si copii, toate acestea fiindu-ti un ajutor de incredere la nevoie, putand fi considerate ca o trusa de prim ajutor pentru tine si familia ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri