Sarcina reprezinta o perioada delicata pentru femeie din foarte mute puncte de vedere, plecand de la variatiile hormonale si culminand cu dezvoltarea tuturor instinctelor materne. Sexualitatea in aceasta perioada reprezinta un subiect delicat, unele femei acceptand ideea sexualitatii, altele insa considerand ca este mai bine sa pledeze pentru abstinenta. In orice caz, viata de cuplu este mult zdruncinata atunci cand se anunta existenta unui copilas in dezvoltare.
- Deasupra – este o pozitie in care tu detii controlul si deasemenea poti controla adancimea penetrarii astfel incat sa nu te doara si sa nu-ti faci rau.
- Prin spate – este o pozitie pe care multe gravide o adora datorita placerii intense pe care o resimt, insa va trebui sa ai grija caci aceasta pozitie permite o penetrare mai adanca si ar putea fi dureroasa.

Discuta cu partenerul despre libidoul tau. Este cunoscut faptul ca in primul trimestru este scazut fiindca tu treci prin toate acomodarile sarcinii, lucru ce te oboseste teribil, insa cel mai placut este cel de-al doilea trimestru cand poti simti placere mai mare decat in viata normala fiindca organele tale genitale si sanii sunt foarte bine vascularizate si foarte sensibile, este posibil chiar sa ai mai multe orgasme decat de obicei in aceasta perioada. In ultimul trimestru libidoul scade din nou, in ultima luna fiind indicata chiar abstinenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri